Intents Festival 2018 tickets

Min. leeftijd

Vrijdag/Camping: min. leeftijd 18 jaar
Zaterdag: min. leeftijd 18 jaar
Zondag: min. leeftijd 17 jaar

Hulp nodig?

Heb je vragen voor, tijdens of na je bestelling?
Stuur ons een bericht, wij helpen je graag!

Accommodatie

Boek nu je Bavariatent, Festitent of Flexotel op IntentsCity!

VIP tickets

Als VIP word je op Intents Festival goed in de watten gelegd. Om te beginnen is er een aparte VIP-entree waar je een mooie herinnering krijgt in de vorm van een textiel VIP bandje. Ook staat er op het grote VIP-deck een glas champagne klaar met een uitgebreider assortiment aan dranken, loungebanken, borrelhapjes, vers fruit, luxe toiletten en meer leuke extra's.

As VIP you will be really spoiled at Intents Festival. There is a separate VIP-entrance were you will get a nice fabric VIP-bracelet which is a nice souvenir. There will be a big VIP-deck with luxurious lounge seats and a large variety of drinks, (free) snacks, fruit bites, luxurious toilets and more. You also get a free glass of champagne on this VIP-deck.

Tickets personaliseren

Elk jaar heeft Intents Festival last van zwarthandel. Daardoor betalen bezoekers - vaak onbewust - veel meer voor een ticket dan de oorspronkelijke ticketprijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop vragen we je de gegevens van je mede-festivalgangers in te vullen. Jouw informatie kan ook gebruikt worden om je te informeren over het festival.

Voor het op naam zetten van tickets heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, emailadres, geslacht en geboortedatum.

Wanneer de hoofdkoper aanwezig is bij de ingang van het festival kan iemand anders met de gekochte tickets toegang krijgen tot het festival. Doordat de hoofdkoper aanwezig is weten wij zeker dat dit rechtmatig verkregen tickets zijn. Bij twijfel wordt bij de ingang gecontroleerd op een identiteitsbewijs.

Algemene voorwaarden

Door het kopen van een toegangsbewijs of het bezoeken van het evenement, gaat u akkoord met de huisregels en algemene voorwaarden van Stichting de Kloontjes. Deze kunt u hier downloaden >>

By buying a ticket or visiting the event you agree with the household regulations and terms and conditions of Stichting de Kloontjes. Those are available here >>